Metroid Cameo a Bőrnyakúakban

Metroid Cameo

A samus.co.uk fedte fel azt az apróságot, amit a nemrégiben debütált mozifilm, a Jarhead (Bőrnyakúak) képkockái között villan fel egy pillanatra. Egyetlen szó csupán, ami érdemleges számunka: Metroid. Egy aprócska verbális Cameo (más területeken vagy játékokban előforduló utalás, vagy bármilyen formában való megjelenése egy adott programnak), ami Samus Arannal kapcsolatos. A jelenet a film kezdete után kb. húsz perccel következik be, amikoris a 20 éves Anthony Swoffords, társa Sarsgaard és egy harmadik katona ül az Öböl-háború helyszínére tartó repülőgépen és a feszültséget oldva beszélgetni kezdenek.

Ekkor “Swoff” elejt egy kérdést társának: “Hey… What would you be doing if you were a civillian? Staying up late, jacking off, playing Metroid trying to get to that ninth level???”

Mire a válasz Sarsgaardtól: “You know what happens when you get there?… *smirks* Nothing, you just start all over again.” Érdekes 😉

Ha nem hiszed, járj utána: a 14 mp-es filmrészletet innét töltheted le.

1
Szólj hozzá!

Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
zehy Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
zehy
Vendég

Hi.
Erről jut eszembe, h vmelyik Dr House-ban kétszer(vagy 3x) is mutatják, ahogy a doki Metroidozik Gba gépen… 🙂

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE