Pixelkavalkád

Valójában majdnem két napig agyaltam azon, milyen is legyen az egyedileg készített nyakpántom (miután sehol a világon nem láttam hasonlót). Eltűnődtem azon is, vajon miért nem jó nekem a Martintól kapott Playstation 2 feliratos, aztán rögvest világossá vált, hogy a nagy N iránt érzett lendület szemvillanást elsodorná az ötletet. Így a képgalériámat és a Photoshopot beizzítva készítettem vagy 5 féle variációt, amelyben a kőkemény Retro-tól a high-tech jelenkori NDS művek is készültek. Az eredmény lényegében döntetlen, de ha időszerű akarok lenni, akkor a Hunters témájút választom (finalisták galériát lásd alább – katt a képekre)… az Alimbic Clusterben váró kalandtúra ugyanis heteken belül kezdetét veszi, így tökéletesen passzol majd akkor is hozzám, hacsak mp3 lejátszó fog csüngeni rajta.

metroid_nes_nyakpant.jpg

metroidhunters_nyakpant1.jpg

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
2 hozzászólás
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kisvacak
Kisvacak
14 éve

Reméljük 1-2 darab gyártását is vállalja majd a cég, és reméljük, hogy “barátságos” áron. És akkor mindkettőnknek egyedi nyakpántja lesz 🙂

Back To Top
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x