rosszkedv

gow_chains_header.jpg

Kell valami, ami ezt a napot kicsit vidámabbá teszi. Hiába gyötörtem magam az Integrált Áramkörök undorító rajzaival és képleteivel, hasztalannak bizonyult – csak nem akaródzott jóra sikerülni a mai pótzh. A héten már csak egyetlen jó dolog történhet velem: holnap talán újjászületik a sárga darazsam a szervízben és megújult erőre kapva róhatja majd velem az utakat – miután persze megint egy kisebb vagyontól szabadít meg. Így megy ez: a zsebeim kezdenek kiürülni, utánpótlás nincs és még az egyetem is zilált pillanatokat okoz…

Bár sajátkezűleg elvégeztük az egyszerűbb dolgokat, vannak olyan problémák, amiket csak szakszervízben tudnak megjavítani. A biztonság elsőrendű, úgyhogy a kormány és a fékek, valamint a műszaki problémákért felelős hűtőrendszer megjavítása kikerülhetetlen… Így a korábban beharangozott, árcsökkentett PSP vásárlásból egyelőre semmi sem lesz (pedig a mai Sony Gamer’s Day-en bemutatott friss PSP cumók láttán megint csorog a nyálam – különösen a God of War: Chains of Olympus okozott eufórikus pillanatot), az ominózus pénzösszeg a javításra vándorol át.

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x