Star Wars: Empire at War aranyláz

Star Wars: Empire at War

Ezt is megértük. Ha minden igaz, akkor két hét múlva végre egy vérbeli és ízig-vérig Star Wars témájú valós idejű stratégiai játékkal lehet gazdagabb a világ. A LucasArts és a Petroglyph Games hosszas fúziójának köszönhetően a mai napon véglegesen lezárultak a Star Wars: Empire at War fejlesztési munkálatai, így rövidesen a markunkban tarthatjuk az Episode IV, tehát az Új Remény előtt néhány évvel játszódó program korongját. A csodálatosan renderelt világokat mintha csak a filmekből emelték ki: akár a Birodalom, akár a lázadó Köztársaság oldalán is állunk harcba, csodás bolygókon zajló csatákban vehetünk majd részt, és harcolhatunk a kulcsfontosságú figurák oldalán. Sok, a filmből ismert szereplő, járgány, fegyver, gép és felszerelés köszön majd vissza a képernyőkről, de akadnak majd csak az irodalomban említett érdekességek is.

A hadjáratos és szabad “skirmish” hancúrozásokat elnézve az előzetesek igencsak meghozzák a kellő hangulatot – meg merem kockáztatni, hogy erre a Star Wars játékra talán érdemes lesz beruházni, ha megjelenik. Régen játszottam már jó RTS-el, annál is inkább, mert egész idáig valami olyan játékra vártam, ami megéri a ráfordított időt: remélem, hogy ezzel a hosszas fejlesztési fázist megélt igényesnek látszó programmal nem kell csalódnom. Szerintem egy próbát mindenképpen megér, mivelhogy demo verzió is létezik belőle, így csak ajánlani tudom. Ínyenceknek letöltési lokáció itt, a fincsi képgaléria pedig itt található.

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x