VGA 2010 [Bioware alert!]

Holnap, azaz december 11-én elérkezik a várva várt pillanat: lehull a lepel a nagy Bioware bejelentésről a Spike TV VGA Awards 2010-es díjátadón, amelyről köztudott, hogy valami igazi finomságot rejt majd a rajongók számára. A vírus marketing kampány hetek óta zakatol, mi pedig türelmetlenül várjuk, mi is lesz a Bioware új dobása. Mass Effect 3? Esetleg egy új mellékszál, vagy egy teljesen új franchise? Az eddigi szálak (érdemes követni a Bioware Social Network ide vonatkozó fórumját, vagy a facebook rajongói oldalt) a Mass Effect univerzumával kapcsolatos dolgot sejtetnek, de már csak néhány óra van hátra a bejelentésig. [Apró, kevésbé fontos érdekesség: a játék PS3-as változata 2011 januárjában válik elérhetővé, az összes eddig megjelent DLC tartalommal együtt.]

Vajon mi lesz a nagy Bioware leleplezés?

Update: Az EA oldalára egy pillanatra láthatóvá vált egy Mass Effect 3-mal kapcsolatos adatlap, de szemfüles olvasóknak sikerült lekapni a screenshotot: csali, vagy banális baki? Ha utóbbi, akkor gratulálunk az EA-nak, amiért elrontotta a meglepetés erejét… mindenesetre helyi idő szerint éjjel 2:00 órakor minden kiderül. A díjátadó gála live feed-ben is nézhető lesz a Spike TV online-on keresztül, ám a 2010-es VGA Awards jelöltjeiről már most fellelhetőek a spotok a gametrailers tv-n (és itt is). Stay tuned!

0 0 vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
Back To Top
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x