I’m Commander Shepard…

…and this is my favourite rifle in the galaxy. Minden elismerésem Harrison Krix-nek, aki ha éppen nem grafikusként ténykedik egy atlantai cégnél, hobbi gyanánt filmes-zenés és videójátékos replikák elkészítésével múlatja az időt. Augusztusban Shepard hadnagy kedvenc protagonista fegyverét, az M8 Avenger Assault Rifle-t szemelte ki, amely a tervezőasztalról lekerülve nem kevés képzelőerőről és tehetségről gondoskodik. Bár a fegyver alapvetően fából készült, a törvénytevő igazát elsőre senki sem kérdőjelezi meg… pláne, hogy útban van a következő nagy lépcső, amely az N7-es Assault Armor lesz.

Az úriember még arra is figyelmet fordított, hogy a fegyveren található használat nyomait (horzsolás, kopás, és kosz) is részletesen kidolgozza. Csak így tovább, Harry! [A projektről készült fotók az alábbi linken tekinthetőek meg.] Egyébként ha már replikáról beszélünk, íme egy kissé emberközpontúbb változat, egyenesen a Cosplay világából. A Mass Effect-hívőknek bizonyára nem kell bemutatni a Cerberus Lady-t megtestesítő ausztrál színésznőt, hiszen Yvonne Strahovski szívvel-lélekkel körbefonta a reaperek elleni harc körül bonyolódó szálakat.

Miranda Lawson szerepkörét (ha csak külsőleg is) egy szintén lengyel származású hölgy, nevezett Jessica F öltötte magára, melyhez a Dark Stars Photography nyújtott segítséget. Az eredmény több, mint szívderítő, “Miranda” az egyik fotón egy szövetségi harci droiddal, a fentin pedig egy hamuvá égő Geth Stalkerrel végez. Impozáns cosplay és fotós munka, a teljes sorozatért már csak egyet kell kattintani.

[M8 Avenger Rifle replica @ Volpin Props]

[Miranda Lawson Cosplay with Jessica F @ Dark Stars Photography]

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x