Jericho R.I.P.

jericho_header.jpg

Hát… ennyi volt, a CBS a minap az általam oly’ kedvelt Jericho alól is kirántotta a leplet. A USA nukleáris támadását követő poszt-apokaliptikus témájú sorozatot aki nézte és szerette, az tudja, hogy milyen érzés elveszteni egy kedvencet. A neves TV-csatornának nem volt elég a nézettségi ráta, pediglen sok adó remegve kapkodott volna egy ilyen népszerű sorozat iránt. A baj csak az, hogy a Jericho idén már a sokadik elkaszált széria – nem tudom, van-e értelme újabb nullszaldós témába belevágni, hiszen ha gyenge nézettséget produkál a jövevény, akkor pár leadott epizód után azt is eltemetik.

Azonban úgy befejezni egy sorozatot, hogy az első évad 22. lezáró epizódjában a képernyőre pakolt cliffhanger még jócskán tüskét hagy az emberben… na az piszok dolog. A Jericho márpedig ilyen volt – őszintén remélem, hogy egy DVD kiadás formájában talán fabrikálnak hozzá egy mindent lezáró endinget. Mi más marad? A 4400 és a Heroes ugyan még kitart egy darabig de azt hiszem, ideje újabbak után néznem. (Prison Break S03 csak ősszel érkezik).

jericho_01.jpg

Jericho, 2006-2007. Béke poraira.

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x