Segítség, felnőttem! v2.0

Tegnapelőtt Vacakkal úgy döntöttünk, hogy mivel kissé fárasztó volt a meló/suli/munka, ismét videózni fogunk egyet – amolyan simulós, összebújós módon. Nos, a választásunk az Aliasból ismert Jennifer Garner főszereplésével készült Hirtelen 30 (angol címén: 13 going on 30)-ra esett, szerettünk volna egy romantikus vígjátékkal bealtatni a nyugvó napocskát. A történet meglepően hasonlított egy, a korábbiakban Tom Hanks főszereplésével futó filmre Segítség, felnőttem! címmel, ám azért a felállás megsem teljesen ugyanaz.
A 13 évesen a felnőttek csodás lényeknek tűnnek. Jenna sem kíván semmi mást, minthogy végre túlessen a kamaszkoron, és önálló felnőtt lehessen. A csodákkal csak az a baj, hogy néha tényleg megtörténnek. Mire felébred, egy New York-i luxuslakásban találja magát – dekoratív 30 éves, aki egy híres magazin szerkesztője, egy híres sportolóval jár, és híres helyekre keveredik híres emberekkel. A férfiak olyan dolgokat kérnek tőle, amikről még sosem hallott, esténként nem búcsúzhat el az anyjától, és a fehérnemű-fiókjában is olyan furcsa ruhadarabokat talál, melyekről el sem tudja képzelni, mire valók.
Gondolhatjátok, a sztori bonyolódik, mikor feltűnik a gyermekkori barátból szerelemmé avanzsálódott nősülni készülő pasi, aki rendesen felkavarja a dolgokat. A poént nem lövöm le, nézzétek meg ha még nem láttátok – nagyon kellemes.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

1 Comment
Legújabb / Newest
Legrégebbi / Oldest Legtöbb szavazat / Most Voted
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Kisvacak
Kisvacak
18 éve

Nagyon bejövős, vigyorgós, egy kicsit romis – szerintem.
De komolyra fordítva a szót: nagyon király volt a film. Ha tehetitek, nézzétek meg. 🙂

Back To Top
1
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x