Revolution Kontroller víziók

Revolution kontrollerVan szerencsém mindjárt egyből két finomságot is elétek tárni:

Numero uno: az első valójában egy igen tartalmas és gondolat indító cikk az IGN tollából. Ha a böngésződ rendelkezik JAVA támogatással, akkor mindenképp lesd meg, még ha nem is vagy profi angoltudásnak a birtokában, ugyanis az egér segítségével alaposan szemügyre lehet venni a nagy N forradalmian új irányítókarját.

Numero due: a téma még mindig a kontroller, de lelkes rajongók elméletei alapján. A Google-ről vadászott videó megpróbálja felvázolni, mire is gondolt a Nintendo a vezeték nélküli, mozgás-döntés-nyomásérzékeny kiegészítővel. Az ötlet forradalmi, de a látványból ne következtessen senki semmire: ezek csak szemléltető mozgóképek, tehát nem a gép grafikai tudását tükrözik. Azt hiszem, lesz miért izgulni jövőre…

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x