The Encyclopedia of Game.Machines

Mialatt a nyári munkahelyre való jelentkezésem eredményét várom, érdekes dologra bukkantam a play-asia “egyéb termékek” kategóriájában. A “The Encyclopedia of Game.Machines” című, videojáték történeti lexikon valójában német nyelven látta meg a napvilágot, ám a siker reményében több nemzetközi nyelvre, többek között angolra is átfordították. A kiadvány elég pozitív visszajelzést kapott a neves szaklapoktól, ám akadtak olyanok is, akik az elenyésző mennyiségű és apró, pontatlan információk fényében lehúzták az értékelést.

Ettől eltekintve szint nagyon klassz kötetről van szó: 1972-től 2005-ig a valaha megjelent összes játékra alkalmas konzol, handheld és számítógép illusztrációkkal és lexikális tudással bővített ismertetését találjuk benne, mellettük az adott platform összes érdekes információjával (úgymint technikai specifikáció, legnépszerűbb játékok, stb.) együtt. A 224 oldalas gyűjtemény nagyszerűen rendszerezi és bővítheti a videojáték kultúráról szerzett ismereteket, így komolyan érdekes elgondolkozni a beszerzésen. A 30 dolláros ár és a 10 dolláros postaköltség nem is olyan vészes összeg ennyi információért cserébe.

[Kapcsolódó Link: The Encyclopedia of Game.Machines oldal]

0 0 Szavazat / Vote
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Kommentelési szabályzat:

Kulturált formában bárki bármelyik cikkhez hozzászólhat (regisztráció nélkül és az email cím megadásával), de a háromnál több linket tartalmazó kommentek csak admin jóváhagyás után jelennek meg. Vendég felhasználók számára kötelező a captcha, a social media fiókkal belépőknek csak az első alkalommal szükséges az azonosítás.

Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x
()
x