work @ media

stalker_header2.jpg

Szép lassan elkezdtek szálingózni a privát megjegyzések az 576 Konzol márciusi számában publikált Contra Jelenség II. című agymenésem kapcsán: eddig mindenkinek bejött a stílus és a téma is, így remélem, hogy a lelkesedés kitart a harmadik, mindent lezáró fejezetre is. Időközben elkészültem a Trackmania United teszttel is a gamer365-re, amihez sikerült megint egy relatíve passzoló videórivjút is összedobni – nézzétek el a feliratozást, a kommentek Windows Movie Makerrel készültek, így senki ne várjon művészi csodákat tőle. A lényeget mindenesetre látni lehet, a tesztpéldányért pedig hatalmas thanx az Amex-Tec Kft-nek. Őszintén remélem, hogy a közeljövőben további tesztjátékokkal is megdobálnak minket, mert mindig élvezetesebb egy program összes multis élményét is kihasználni a jogtiszta kódoknak köszönhetően. Már csak az nem világos, hogy miért csak én hajlok ezekre a videoreview-okosságokra, ha amúgy is piszok népszerű letöltéseket generálnak?

Mind1, a hétvégére készülő Silverfall és a jövő hétre betáblázott (zsigereimben már rég befészkelődött) űber királyság S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl című okossághoz is készítek majd – azt is bizonyára hasonló sikerrel fogadja majd a közösség. A gamer365-re egyébiránt sok érdekes cikket és hírt kipakoltunk, így érdemes szemezgetni közülük.

Az 576 Konzol fronton már az áprilisi cikkeket rakosgatom össze a fejemben: ha minden igaz, sikerült lezsíroznom egy PRESS CD-t a Last Hope-ot jegyző redspotgames-től, amit majd a két oldalas Dreamcast rovatukba pakolunk be a Trigger Heart Exelica és a Karous duóval karöltve. Mivel nagyon úgy tűnik, hogy a hosszas huzavonát követően mégiscsak ezek a SEGA konzoljának utolsó hírnökei, ezért egy értékelő nélküli bemutatóval tisztelgünk a masina előtt. A gépről a Contra Jelenség III.-as és egyben befejező cikkében is megemlékezek majd, hiszen magyar vonatkozásai is van a dolognak.

Végül a S.T.A.L.K.E.R… Mega-brutál, nagyon ütős, eltalált game – mivel Csernobil mindig is érdekelt, most ha fikcionálisan is, de bejárhatom a környéket. Hasonszőrű barátaim: STALKER: Radiation Pack (Limited Collector’s Edition), csak nektek.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x