Amcsi motorok

Mekkora királyság a Teutul családról szóló dráma, az Amcsi motorok ! Szerencsére a Discovery Channel napról napra műsorra tűzi az Egyesült ?llamok leghíresebb, egyedi choppereket gyártó családjának viszályait, sikereit is. Persze a kétkerekűeké a főszerep, így gyorsan suhanjatok el a néhány hete már 100%-os kapacitással üzemelő Discovery Channel internetes portálra és szavazzatok a szombat esti programok közül a Teutul család kalandjaira. Garantáltan nem fogjátok megbánni. Hogy mi is ez a sorozat valójában?

Ez a kultuszsorozat nyomon követi az apából és fiából álló csapat hétköznapi feszültségeit, eszmecseréit és sikereit a New Yorktól nyolcvan mérföldre működő Orange County Choppers üzemükben, ahol egyedi tervezésű motorkerékpár-remekeket gyártanak.

Mark Wingett hangalámondásával az Amcsi motorok bemutatja a cégalapító bajuszos és tetovált idősebb Paul Teutul és tehetséges főkonstruktőre, az ifjabb Paul Teutul munkáját. A két férfi ellentétes hozzáállása és duzzogásra való hajlama miatt heves, de szórakoztató eszmecseréknek lehetünk tanúi, amikor látszólag képtelen határidőkre kell elkészíteniük fantasztikus egyedi choppereket.

A sorozat Teutulékat munka közben az üzemükben mutatja be, és tanúi lehetünk több tucat egyedi motorkerékpár előállításának. A legismertebb témachopperek között szerepel a Pókember-motor, a Fekete özvegy pókmotor, a Komancs-motor és a Tűzoltó-motor, amelyet a szeptember 11-i terrortámadás New York City-ben elhunyt tűzoltóinak az emlékére készítettek. A kamera elkíséri őket mindenhová, a magazinok fényképfelvételeire, a motorok vevőinek bemutatására, családi nyaralásokra és az egyedi motorkerékpárok kiállításaira.

0 0 Szavazat / Votes
Article Rating
Cerberus. Humanity first.
Feliratkozás / Subscribe
Visszajelzés / Feedback
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Összes hozzászólás megtekintése / View all comments
Back To Top
0
Van véleményed ? Szólj hozzá !x